LUGOS RENEWABLES d.o.o. ("LUGOS Renewables Kft.")

Naša kompanija se bavi razvojem projekata koji imaju za cilj dugoročno ulaganje i diverzifikaciju izvora energije, u okviru kojih pomažemo našim klijentima u oblasti planiranja, pribavljanja dozvola i otkupa zemljišta, kao i u realizaciji priključenja na električnu mrežu. Osim toga, vršimo razvojne planove koji se odnose na postoječu energetsku portfoliju, prodaju projektnih prava i pružanje usluga vezanih za elektrane koje su u izgradnji.

Lugos Renewables Kft. je stručnjak za najisplativije tehnologije proizvodnje zelene energije, sa predanošću i vjerom u održivost i čistu energiju, već smo prošli kroz uspješan razvoj projekata od ukupno 1 GW.

Krug klijenata koji čine preduzetnici, lokalne samouprave, mađarski i strani investitori predstavlja portfoliju razvojnih projekata od 5 GW koji su u fazi pripreme.

Naši zaposleni su uključeni u brojne međunarodne i domaće energetske projekte i razvoje kao menadžeri, konsultanti ili vlasnici, tako da opsežno analitičko i upravljačko znanje koje koristi LUGOS Renewables osigurava najviše profesionalne standarde, bilo za krovne ili solarne elektrane na zemlji, potrošačke mreže i javne distribucijske sisteme povezane na prenosne mreže, razvoj postojećeg energetskog miksa ili projekti u ranoj fazi koji zahtijevaju posebno visok nivo iskustva.

LUGOS Renewables prodaje čitave projekte ili dijelove projekata iz svoje portfelje investicionim partnerima i obavezuje se da će njima odgovorno upravljati u partnerskom sporazumu 35 godina.

Kolege koje rade u našem sjedištu u Budimpešti i u našoj poslovnici u Baji pružaju čitav niz usluga prilagođenih potrebama investitora.

10

GODINA
profesionalno iskustvo


7+

GW
projekat u razvoju


u 6+

zemalja
razvojna aktivnost